Please enable JS

Sessions d'entrenament 2019

Entrenament 1

Entrenament 1

Punt de trobada: Manolita
Lloc entreno: Riu/volta a Lleida

Ja està aquí el primer entrenament de Lleida Go Run it!!! No us perdeu aquesta primera sessió d’entrenament a la que sortirem del local de la Manolita i acabarem al mateix lloc gaudint de la música i ball!!!
L’objectiu d’aquesta primera sessió és una presa de contacte amb el grup de nivell escollit i amb els companys mentres gaudiu corrents.

Manolita

Informació de la sessió
Entrenament 2

Entrenament 2

Punt de trobada: Bar Unplug
Lloc entreno: Riu

Quin és el lloc per excel·lència a Lleida per anar a córrer? Doncs,...el nostre riu Segre!!!! Avui sortirem del bar Unplug rodant i al riu ens dividirem per nivells per realitzar un farleck (canvis de ritme o també conegut com a joc de velocitats).


Informació de la sessió
Entrenament 3

Entrenament 3

Punt de trobada: Ricard Vinyes
Lloc entreno: Seu Vella

Avui runners...conquerirem el punt més alt i emblemàtic de Lleida. Sabeu a on? La Seu Vella!!! Pujarem i baixarem unes quantes vegades, però valdrà molt la pena aquest entrenament de potència de cames.
Segurament una de les sessions més dures, però amb un valor cultural i sentimental molt gran per nosaltres.

San Miguel 0,0

Informació de la sessió
Entrenament 4

Entrenament 4

Punt de trobada: RENFE
Lloc entreno: Riu, Camps Elisis, Pardinyes...

Torna l’entrenament de qualitat a Lleida Go Run It. Us proposem que tasteu l’entrenament del TEMPO. Sabeu en què consisteix? Simplement és córrer contínuament mantenint un ritme controlat durant uns certs kms o minuts. Voleu provar-lo? No falleu!!!!

SIC24

Informació de la sessió
Entrenament 5

Entrenament 5

Punt de trobada: Carrer Ton Sirera (Instituts - Riu)
Lloc entreno: Pistes atletisme de Joan Oró

Després d’uns bons entrenaments, avui toquen sèries curtes per millorar la “xispa” en cursa. I quin lloc millor que fer-les a la pista d’atletisme dels instituts? No falteu i veniu a gaudir-les segons el vostre nivell!!!

SP Activa

Informació de la sessió
Entrenament 6

Entrenament 6

Punt de trobada: Nexus
Lloc entreno: Canal, agrònoms, Dolceta...

Al final perdrem la por a les sèries!!! Aquesta setmana tornen altre cop les sèries, però llargues. Això sí, cada grup les farà segons el seu ritme i objectiu. Apte per tothom i imprescindibles per poder millorar la teva marca personal. Acceptes el repte de fer-les?

Nexus

Informació de la sessió
Entrenament 7

Entrenament 7

Punt de trobada: Parc de l’Aigua
Lloc entreno: Parc de l’Aigua i voltants

Mama...Papa… Què aneu a córrer? Vull venir amb vosaltres!!!! Doncs aquest cop sí, perquè anirem tots plegats a participar a la Family Training Session. Aquest any us proposem un joc d’orientació en família. Veniu a gaudir d’un diumenge diferent!!!!

Albert Soler

Informació de la sessió
Entrenament 7.5

Entrenament 7.5

Punt de trobada: Passeig de Ronda 47
Lloc entreno: Pistes atletisme de Joan Oró

Amb Unicars Ponent tornen les sèries curtes per millorar la "xispa" en cursa. I quin lloc millor que fer-les a la pista d'atletisme dels instituts? No falteu i veniu a gaudir-les segons el vostre nivell!!!

Unicars Ponent

Informació de la sessió
Entrenament 8

Entrenament 8

Punt de trobada: Alpicat
Lloc entreno: Alpicat

Avui Lleida Go Run It es desplaça a Alpicat per a visitar les instal·lacions de Sportlast i ademés podrem provar el seu material mentres rodem pels camins i senders d’aquest magnífic poble. Animeu-vos!!!

Sportlast

Informació de la sessió
Entrenament 9

Entrenament 9

Punt de trobada: Pistes Basses Alpicat
Lloc entreno: Pistes Basses Alpicat

Torna el Bombers Running Day ! La sessió més pedagògica i més intensa del Lleida Go Run It. Els nostres entrenadors personals us esperen a la pista d'atletisme de les Basses d'Alpicat. 

BBVA CX

Informació de la sessió
Entrenament 10

Entrenament 10

Punt de trobada: Camps Elisis
Lloc entreno: Camps Elisis

Has fet algun cop la Cursa BBVA CX Bombers LLeida? Coneixes el circuït? Doncs no et preocupis. Avui et donem l'oportunitat de reconèixer el teu circuït (5 ó 10k) en companyia dels nostres amics els Trotallunàtics. T'esperem a la línia de sortida !

Espai Tecnológic

Informació de la sessió
Entrenament 11

Entrenament 11

Punt de trobada: Ekke
Lloc entreno: Ekke

Quins nervis!!! 3 dies... i ja està aquí la Cursa dels Bombers de Lleida!!! Per tant, avui és l’últim entrenament de qualitat previ a la cursa. Tornem a proposar-te un nou repte posant a prova tot l’aprés i entrenat fins ara. Últim esforç abans de diumenge. Som-hi!!!

Ekke

Informació de la sessió
Fi de Festa a la Manolita

Fi de Festa a la Manolita

Ja s'ha fet la cursa. Ja hem fet tots junts 11 sessions d'entrenament. El Lleida Go Run It arriba al final de l'edició 2019 amb moltes experiències, moments durs d'entrenament però molts moments dolços de veure el resultat de la feina ben feta. Però al Lleida Go Run It li falta l'entrenament més divertit, entretingut i diferent: el Fi de Festa a la Manolita
Tots els membres de la Comunitat de Running del Lleida Go Run It esteu convidats amb entrada gratis.


Si no estàs registrat al Lleida Go Run It pots comprar la teva entrada anticipada per 4€.

Informació de la sessió