Please enable JS

Entrenament 1

21 febrer 2018 / Sessions d'entrenament 2018

Runners ! Comencem les sessions d'entrenament amb la més divertida. Cada setmana, escollirem un lloc de Lleida per posar-nos a prova. Un entrenament, uns entrenadors personals, un #repte i al teu costat la comunitat de running més gran de Lleida ajudan-te.

El nostre objectiu és ajudar-te a conquerir les vostres fites amb el millor rotllo possible. Continuem mantenint l'essència del Lleida Go Run It amb els nostres entrenadors personals i els serveis de guarda-roba i avituallaments al finalitzar la sessió.

Aquesta primera sessió serà una posada en contacte amb el teu estat físic. Realitzarem un escalfament (carrera continua suau i estiraments) i una sessió basada en la resistència física, amb algo de tècnica i millora de l'eficiència. Volem testar la teva capacitat aeròbica. Sortirem tots els grups des de la Manolita i segons el nivell, faran un circuït o un altre per la ciutat de Lleida.

Al finalitzar, Manolita Night Life obrirà les seves portes per acabar l'entrenament com només vosaltres i el Lleida Go Run It sap. Prenent una birra San Miguel o un aigua. Fent amics/gues "runners" i marcant en el calendari la propera sessió d'entrenament.Darrera modificació el Dimecres, 21 Febrer 2018 15:17