Please enable JS

Entrenament 1

19 febrer 2020 / Sessions d'entrenament 2020

Runners ! Comencem les sessions d'entrenament de Lleida Go Run It!!! Cada setmana, escollirem un lloc de Lleida per posar-nos a prova. Un entrenament, uns entrenadors personals, un #repte i al teu costat la comunitat de running més gran de Lleida ajudant-te.

El nostre objectiu és ajudar-te a conquerir les vostres fites amb el millor rotllo possible. Continuem mantenint l'essència del Lleida Go Run It amb els nostres entrenadors personals i els serveis de guarda-roba i avituallaments al finalitzar la sessió.

Aquesta primera sessió serà una posada en contacte amb el teu estat físic. Realitzarem una sessió basada en la resistència física. Volem conèixer la teva capacitat aeròbica. Sortirem tots els grups des de la Manolita i segons el nivell, faran un circuit o un altre per la ciutat de Lleida.

Al finalitzar, Manolita Night Life obrirà les seves portes per acabar l'entrenament com només vosaltres i el Lleida Go Run It sap. Prenent una birra San Miguel o un aigua. Fent amics/gues "runners" i marcant en el calendari la propera sessió d'entrenament.Darrera modificació el Dimecres, 19 Febrer 2020 15:05