Please enable JS

Entrenament 3

02 Mar 2020 / Sessions d'entrenament 2020

 

El lloc de trobada per aquesta sessió és el concessionari oficial del nostre col·laborador oficial BMW Unicars Ponent. Des d'allí, baixarem pel Passeig de Ronda i després pujarem i baixarem unes quantes vegades el Castell de Templers.

Existeix la creença popular que l'entrenament de força repercuteix de forma negativa en el rendiment en carrera i la resistència muscular; però la realitat és totalment diferent. En la sessió d'avui ,experimentareu una sessió de potència de cames AMB els nostres Trainers. US recomanem que afegiu una rutina d’aquest tipus a la vostra planificació, així millorareu el vostre rendiment com a runners i us facilitarà l'aprenentatge de la tècnica de carrera.

Els nostres 4 entrenadors personals dirigiran cada un dels grups per ajustar l'entrenament al teu nivell. No t'ho pensis. Apunta't i vine amb nosaltres.

Al finalitzar l'entrenament, gaudirem de la part social del Lleida Go Run It, amb l'avituallament líquid i sòlid.Darrera modificació el Dilluns, 02 Març 2020 14:25