Please enable JS

Entrenament 7.5

Entrenament 7.5

16 Abr 2019 / Sessions d'entrenament 2019

 

El lloc de trobada per aquesta sessió és el concessionari oficial del nostre col·laborador oficial BMW Unicars Ponent. Des d'allí, baixarem pel Passeig de Ronda fins als instituts. En la pista d'atletisme realitzarem estiraments i tot seguit començarem una sessió de sèries dirigida pels nostre 4 entrenadors personals.

Existeix la creença popular que l'entrenament de força repercuteix de forma negativa en el rendiment en carrera i la resistència muscular; però la realitat és totalment diferent. En la sessió d'avui ,experimentareu una sessió de força AMB els nostres Trainers. US recomanem que afegiu una rutina de peses específica a la vostra planificació, així evitareu lesionar-vos, millorareu el vostre rendiment com a runners i us facilitarà l'aprenentatge de la tècnica de carrera.

Els nostres 4 entrenadors personals dirigiran cada un dels grups per ajustar l'entrenament al teu nivell. No t'ho pensis. Apunta't i vine amb nosaltres.

Al finalitzar l'entrenament, gaudirem de la part social del Lleida Go Run It, amb l'avituallament líquid i sòlid.Darrera modificació el Dimarts, 16 abril 2019 15:58