Please enable JS

Entrenament 7

14 Abr 2019 / Sessions d'entrenament 2019

L'exitosa sessió d'entrenament de l'any passat torna al Lleida Go Run It. Puc entrenar amb la meva família? Vine aquest diumenge al Parc de l'Aigua i els nostres entrenadors personals t'ensenyaran a entrenar amb la teva parella i els teus fills formant un equip increible.

Després d'un escalfament en grup, els nostres entrenadors personals han preparat una joc d’orientació per gaudir en família. Haureu de trobar les fites el més aviat possible per guanyar aquest joc!!!

I si no pot venir la teva família? Si ets solter/a, casat/da, aparella't/da i encara no tens fills/es? Doncs no et preocupis. Lleida Go Run It posarà a la vostra disposició un entrenador personal que us dirigirà un entrenament diferent per vosaltres.

Al finalitzar l'entrenament, farem l'avituallament en el mateix lloc on hem entrenat. Un avituallament necessari quan acabem d'entrenar que ens ajudarà a recuperar forces. A lo millor hi ha xuxes ;-)

És una sessió patrocinada pel nostre col·laborador principal Albert Soler.Darrera modificació el Dilluns, 15 abril 2019 07:40